K.G Valdemars

Hej och hallå och snart är det helg! Kaffet är avklarat och här kommer dagens första inlägg. Idag tänker jag berätta för er om mitt kalas jag hade när jag fyllde 35 och bjöd in hela tjocka släkten och flera arbetskamrater till mitt födelsedagsfirande där maten stod i centrum. Vi var många som skulle träffas i min villa i Älmhult och därför bestämde jag att ta hjälp av en firma som fixar catering i Älmhult och i Ljungby. Jag valde att låta K.G Valdemars stå för fiolerna, det vill säga matlagningen och det blev en smakrik och minnesvärd upplevelse för alla inblandade. Jag är en riktig gourmetsmakare och mina krav var höga. Maten måste vara av den allra bästa kvalitén, helst närproducerad och helst ekologisk. Att valet föll på just K.G Valdemars är faktiskt inte så konstigt. Här i våra bygder i Småland gör bra företag reklam för sig själva genom den så kallade mun till mun metoden där goda rykten sprids lika snabbt som vindens hastighet. 

  

Tack vare att jag beställde maten därifrån så kunde jag bjuda in riktigt många, till skillnad från om jag fått laga all mat själv. Jag ska väl ändå inte behöva stå och laga mat i flera timmar på min stora dag? Det enda problemet var väl att det fanns så mycket gott på buffén och att ingen orkade att äta allt. Men hellre för mycket än för lite, som jag säger! Det blev en smakupplevelse för alla inbjudna och jag önskar verkligen att du som läser här i min blogg hade varit med och fått smörja kråset riktigt så rejält! K.G Valdemars erbjuder catering i Älmhult och i Ljungby och de har ett stort utbud av rätter med influenser ifrån olika slags kök att välja på. Jag skulle vilja rekommendera er att också äta på deras lunchservering som är öppen för allmänheten.