En trevlig restaurang i Vara

Hej alla vänner ute på nätet. Att gå ut och äta gott men också för att ha en trevlig stund på en restaurang i Vara, det är något jag tänkt att berätta om för er här i min blogg denna eftermiddag. Ni som följer mig här i min blogg ni vet att jag oftast skriver om olika byggföretag. Det är väl inte så konstigt egentligen eftersom jag ofta anlitar tjänster ifrån byggfirmor, i och med att jag nyss köpt hus i Vara. Tråvad Livsmedel heter en restaurang som förtjänar lite uppmärksamhet här i bloggen. Det går ju inte an att bara bygga och renovera. Äta måste man ju också. 

 

Det här har blivit ett riktigt favoritställe. Främst för att maten smakar så gott, men sen är det en mysig och trevlig miljö som gör att man känner sig välkomnad och också gärna vill sitta här länge och njuta av maten. Tråvad Livsmedel är alltså en restaurang dit jag tycker att ni ska gå och äta i Vara. Det finns många olika rätter att välja på i olika prisklasser, men som jag ser det är det mesta förhållandevis billigt. Det här är ett ställe bra för både en lite snabbare lunch, de har en god och varierad lunchbuffé, eller varför inte ta med sitt kompisarna och gå hit och käka middag eller pizza? Sedan går det fint att höra av sig till Tråvad Livsmedel om man har några specifika önskemål eller om man undrar över något. Jag vet att det finns väldigt många restauranger att välja på. Men faktiskt menar jag att Tråvad Livsmedel är en av de bästa och mysigaste restaurangerna som jag har ätit på. Det var nog allt jag ville säga till er nu, men snart skriver jag igen!