Det är bra och bekvämt med catering

Hallå och god morgon på er allihopa och riktigt varmt välkomna in till min lilla blogg. Hoppas att nu har haft en riktigt fin helg och att det inte var allt för betungande nu när klockan ringde så här på måndagsmorgonen? Jag tycker ju om att skriva till er läsare om olika butiker eller restauranger som jag tycker är bra och där jag känner att jag vill dela med mig till er om vad de har att erbjuda. Restaurang Ryda Lunch och Catering Borås erbjuder catering i Kungsbacka, Bollebygd och Borås. Nu är det så här alla finaste bloggvänner, att i fredags hade jag en stor baluns här hemma i Kungsbacka och det var denna restaurang som stod för en helt fantastisk catering. 

Det var min kära fru som firade sin födelsedag med pompa och ståt. Här ville vi slå på rejält och inbjudna var alltifrån grannar till arbetskamrater och gamla vänner ifrån skolan. Tack vare att vi beställde maten ifrån Restaurang Ryda Lunch och Catering AB så fick vi en helt fantastiskt trevlig kväll i alla våra goda vänners lag och det här med att vi själva slapp att stå och laga maten till över 20 personer, det var ju guld värt. Maten smakade fantastiskt, det var prisvärt, och det både räckte och blev över så det måste ha varit rejält tilltagna portioner. Så om du som läser är i behov av catering så vill jag verkligen rekommendera er att beställa maten härifrån. Gör det enkelt! Men, en liten varning bara, det finns så många goda rätter att välja emellan så det blir nog svårt för er att bestämma er! Det blev verkligen prisvärt att beställa maten härifrån som sagt. Detta kan man unna sig utan att bli ruinerad.