Vill ni köpa en närproducerad köttlåda i Örebro?

God morgon på er alla fina människor och välkommen tillbaks hit in till min blogg. Igår lagade jag spagetti och köttfärssås och köttet som jag använde i matlagningen kom ifrån Arbebäcks Gård. Det blev så gott! Arnebäcks gård skrev jag ju om här i bloggen för ett tag sedan och flera av er läsare har efteråt skrivit och tackat mig för tipset om detta fina företag där man kan köpa kvalitativa köttlådor i Örebro och i Norrköping. Här är jag en trogen kund för jag köper bara närproducerad mat av högsta kvalitet och det är precis det som jag får när jag handlar köttet här. Det blir en så stor skillnad i smaken när jag som igår, lagade köttfärssås. Det här stället rekommenderade jag som sagt till er följare här i bloggen för ett par månader sedan, men som sagt: här blir det en favorit i repris! 

 

Jag vet att det har tillkommit en hel del nya följare här i min lilla blogg, min blogg som gärna belyser frågor som rör sådant som hälsa och kost, en sund livsstil och hållbara och miljövänliga val som envar av oss kan välja att göra. Det är främst för er skull som jag åter aktualiserar Ärnebäcks Gård. Jag har märkt att det finns flera personer som talar högt men håller tunt. Alla säger att de vill ha närproducerad mat av hög kvalitet men ändå ser jag dag efter dag folk köpa kött i storpack i våra stora livsmedelsbutiker. Vem vet var det köttet kommer ifrån eller hur djuren blev behandlade? Utnyttja denna fina möjlighet till att köpa köttlådor i Örebro och Norrköping på Ärnebäcks Gård. Vi som handlar här medverkar dessutom till att hålla vår vackra svenska landsbygd levande. Tack för nu!