Vill du äta gott i Vimmerby?

God morgon på er alla fina läsare och välkomna till min mat och restaurangblogg där jag allt som oftast berättar för er om olika saker som är relaterade till mat. Nu är ju detta med matlagning och tillhörande både goda och ibland starka drycker ett favoritämne, så det är därför jag har en egen blogg om just det här. Ni trogna följare har fått följa med mig på en kulinarisk resa som tagit er med till olika matställen. När jag skulle käka lunch i Vimmerby besökte jag Korvmoppen. En härlig och trevlig restaurang med både vällagad mat och med en service i småländsk världsklass. Jag har ätit där ett antal gånger och alltid varit lika nöjd, mätt och belåten efter att ha avnjutit mina luncher med efterföljande kaffe på maten på just detta ställe. Nåväl, de senaste veckorna har jag gjort lite olika utflykter för att prova lita olika andra restauranger här i vårt vackra och djupa Småland. Men vet ni vad, även om flera andra restauranger varit bra, så har ingen av dem varit lika bra som just Korvmoppen. Är man dessutom extra förtjust i korv, som jag är, så är verkligen Korvmoppen det rätta stället. Hit borde ni gå ni också, ni som vill äta en god lunch i Vimmerby, Hultsfred, Valdemarsvik eller i Västervik. 

 

Vill ni veta mer om Korvmoppen så tycker jag förstås att ni ska gå dit. Det saknas nämligen ord för att i en text beskriva detta ställe. Här krävs det att man tar smaklökarna till hjälp. Med dessa orden käraste vänner tänker jag mig att avrunda bloggen för idag. Nästa vecka ska jag ge er ett recept på min hemlagade lasagne. Ha det nu så bra allihopa!