Tips på en bra restaurang i Torsby

Hej och hallå och god middag! Det här med mat det är verkligen något som är min melodi. Jag följer intresserat de flesta matlagningsprogram på teve och sen får jag lust att ibland stekpannor och kastruller släppa loss hemma i köksregionerna i lilla lägenheten här i Torsby. Tyvärr så drar det ner nåt så fruktansvärt förskräckligt och sist jag lekte kock så luktade det stekt bacon i flera dygn efteråt. Väldans fint att det går att gå ut och käka lunch i Torsby på Larssons Brygga måste jag allt säga. Larssons Brygga det är en restaurang och en bar i Torsby som jag tror att de flesta skulle gilla. I och med mitt intresse för mat tycker jag att jag vill rekommendera er följare här i bloggen och som befinner er i Torsby eller i dess omnejder att gå dit och äta. För maten som serveras där är tillagad med kärlek och råvarorna är omsorgsfullt utvalda. Det är faktiskt en upplevelse att gå dit. Den fina och inbjudande restaurangmiljön känns avslappnande och jag blir gärna sittande därinne både en eller två timmar med en eller flera koppar kaffe på maten. Det finns många olika rätter att välja på i menyn och i olika prisklasser. Det finns helt enkelt något som passar de flesta om man väljer att gå till Larssons Brygga. Ett extra plus i kanten är det fantastiska salladsbordet. Där gillar jag att plocka till mig på tallriken för det blir lite dåligt med intaget av grönsaker där hemma. Idag är det fredag och fredagarna är lite speciella. Då går jag alltid till Larssons Brygga på kvällen, för de har också en trevlig bar. Det hör till fredagsrutinen att beställa något starkt.