Storgatans Kött & Chark i Höör

Hej och hallå och välkomna in till min lilla blogg och till dagens inlägg, varav det första inlägget för dagen ska handla om Storgatans Kött & Chark i Höör AB. Jag hoppas ni ska bli riktigt sugna! Mums filibaba! Det här är en charkbutik för oss i Eslöv, Höör och i Hässleholm. Stället för oss som är intresserade av att köpa kvalitativt kött eller chark i en toppmodern charkbutik. Fantastiska råvaror för oss som endast vill ha det allra bästa! Det här med matlagning och god mat det är ett av mina stora intressen. Säg det matlagningsprogram som jag inte följer på teve. Jag står gärna och ofta i köket bland grytor och fräsande stekpannor och experimenterar mig fram. Jag har förstått att många av er läsare delar mitt intresse för matlagning och bra råvaror så det är därför jag ville berätta för er läsare om Storgatans Kött & Chark. För det är viktigt för mig att vara medveten som konsument och göra riktigt bra val. Det gör jag när jag väljer att handla på Storgatans Kött & Chark i Höör AB. 

Det är något annat att handla här än i stormarknadens massproducerade och vacuum-och plastförpackade pålägg eller köttbitar. Vem vet vart det köttet kommer ifrån? Faktum är att det är riktigt, riktigt bra för alla oss ibland annat Höör att denna butik nu finns. Jag rekommenderar verkligen er alla att göra ett bra val, och att handla här om ni inte redan gör det. Är det någon produkt som inte finns inne i sortimentet så vet jag att personalen tar hem det åt dig. Väldigt prisvärt är det också att handla här. Snart smäller det till här i mitt kök. Biff med lök och skysås får det bli i kväll till familjens stora förtjusning. Veganism det är inget för oss!